Nieuws

Nieuwe bestuursleden gezocht, alle posities vacant

De Schiedamse afdeling van GroenLinks groeit en is vanwege de recente ontwikkelingen op zoek naar nieuwe bestuursleden. We zoeken kandidaten voor alle functies, die samen de lokale politiek van GroenLinks tot een nog groter succes weten te maken.

Om een succesvol nieuw bestuur te kunnen installeren is het belangrijk dat de samenwerking en onderlinge verhoudingen tussen de (aspirant) bestuursleden goed is. Alle posities: voorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen bestuursleden, zijn opengesteld om zo een mooi nieuw team te kunnen vormen. Omdat de positie van voorzitter dermate specifieke eisen zich mee brengt, is hier een aparte vacature voor uitgezet.

Lees verder

Bedankt Jeroen, Katinka, Krispijn en Serap

Deze week treden Jeroen, Katinka, Krispijn en Serap terug uit de functies die ze de afgelopen jaren binnen en voor GroenLinks Schiedam hebben vervuld. Krispijn als voorzitter, Serap als commissielid en Jeroen en Katinka als fractie in de gemeenteraad waarin ze dit voor elkaar hebben weten te boksen. Chapeau!

De partij wil jullie bedanken voor de ziel en zaligheid waarmee jullie je hebben ingezet voor een duurzaam, sociaal en open Schiedam. 

Vertrek als voorzitter

Bij de gemeenteraadsverkiezingen heeft GroenLinks Schiedam een mooi resultaat geboekt dankzij de inzet van het groeiend aantal (actieve) leden en sympathisanten in Schiedam. Zelf heb ik daar geen bijdrage aan geleverd, omdat mijn werk het afgelopen jaar te veel aandacht vroeg om tijd in GroenLinks te kunnen steken. Dat is ook de reden dat mijn bestuurstaak sinds vorig jaar waargenomen is door Bart Voortman.

Lees verder

Bedankt - GroenLinks Schiedam groeit!

Bedankt Schiedam

De gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart zijn afgelopen. Vrijdag 23 maart werd de definitieve uitslag bekend. GroenLinks Schiedam groeit! We gaan van 2 naar 3 zetels. René, Sandra en Guido zullen de komende 4 jaar de fractie vormen die zich gaat inzetten voor een Groen, Sociaal en Open Schiedam. Wij willen iedereen bedanken die zich hiervoor heeft ingezet: kiezers natuurlijk, maar ook alle vrijwilligers die maandenlang hebben geholpen met campagnevoeren. Geweldig om te zien dat we flink meer stemmen haalden dan vorige keer, dat we qua percentage nog beter scoren dan bij de landelijke verkiezingen vorig jaar en dat de afdeling in de lift zit. Steeds meer mensen worden lid en willen zich actief inzetten voor GroenLinks. Dat belooft veel goeds voor de toekomst!

Lees verder

Pagina's