GroenLinks verzorgt buurthap in Schiedam Oost

Iedere week komen de ‘Buren van Oost’ bij elkaar om met elkaar te koken en gezellig te tafelen. Maandag 17 juli sluit GroenLinks Schiedam aan en bereidt een heerlijke vegetarische maaltijd.

De Buren van Oost hebben iedere week op maandagavond een buurthap. Telkens nemen andere buurtbewoners het bereiden van een maaltijd op zich. GroenLinks vindt de binding die deze activiteit in de Schiedamse wijk Oost biedt ontzettend belangrijk. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar op een laagdrempelige manier contact gezocht kan worden met andere wijkbewoners. GroenLinks is ook van de gezelligheid en draagt daarom graag een steentje bij.
 
GroenLinks wil laten zien dat vegetarisch eten helemaal niet moeilijk te bereiden is en heel lekker kan zijn. Daarom verzorgt GroenLinks het volgende menu:
  • Bruchetta’s: bruchetta broodje, tomaat, ui, basilicum, citroen en olijfolie.
  • Pasta Pesto: Fuesillli, kerstomaatjes, groene pesto, parmazaan, rucola en olijfolie.
  • René’s verassingsdessert: de lijsttrekker van GroenLinks zorgt voor de toegift.
Ook benieuwd naar de kookkunsten van GroenLinks, of trek in een vegetarische maaltijd? Meld je dan aan via groenlinksschiedam@gmail.com en kom maandag 17 juli naar de mobiele Buurtpost om 17:30 uur en voor €3,50 eet je al mee! Tot maandag!