Nieuws

GroenLinks wil belang in Eneco behouden

In veel gemeenten die aandeelhouder van Eneco zijn, geeft het college de gemeenteraad de kans om zich uit te spreken over de verkoop van de aandelen Eneco. Het Schiedamse college heeft er echter voor gekozen om de raad alleen maar te vragen “wensen en bedenkingen” te uiten. Blijkbaar is het college bang dat een voorstel voor verkoop geen meerderheid zal krijgen als de raad erover mag stemmen.

Lees verder

Open brief: Bomen Westfrankelandsedijk

Geachte wethouders,

De afgelopen weken is er veel commotie ontstaan over het voornemen van het college om voor de herinrichting van de Westfrankelandsedijk 79 vergunningsplichtige en 22 vergunningsvrije bomen te kappen. Deze commotie maakt een gedeelde zorg van heel veel Schiedammers zichtbaar. Een zorg die ook ik deel. In navolging van de oproep van de Bewonersvereniging Schiedam West stuur ook ik u een brief.

Lees verder

GroenLinks reikt complimententaart uit aan vrijwilligers voedselbanktuin

Taart voor de vrijwilligers van de voedselbanktuin

Op 27 september reikte GroenLinks een complimententaart uit aan de vrijwilligers van de voedselbanktuin aan het Wibautplein. Met deze taart liet de partij weten veel waardering te hebben voor de onbaatzuchtige inzet van de vrijwilligers. Deze periode zijn zij druk bezig met de oogst van verse groenten voor de voedselbank.

Lees verder

GroenLinks geeft complimenten aan vrijwilligers voedselbanktuin

Op woensdag 27 september gaat GroenLinks naar de voedselbanktuin op het Dr. Wibautplein om de vrijwilligers en het bestuur met een complimententaart in het zonnetje te zetten. De Stichting Voedselbank-tuinieren kweekt samen met haar vrijwilligers op 4 verschillende voedselbanktuinen groente en fruit voor de Voedselbank Schiedam. Ze hebben dit jaar al bijna 6.000 groentepakketten bij de Voedselbank afgeleverd.

Als je erbij wilt zijn, je bent van harte welkom. De complimententaart wordt om 11.00 uur overhandigd bij de Voedselbanktuin aan het Dr. Wibautplein.

Pagina's