Nieuws

Organisers gezocht voor campagne gemeenteraadsverkiezingen

GroenLinks gaat in de komende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werken met 'organisers', mensen met een GroenLinks-hart die per wijk of buurt de campagne gaan organiseren en coördineren. GroenLinks gaat deze organizers op landelijk niveau werven en trainen. Het zou leuk zijn om met een team van GroenLinks Schiedam mee te doen en een training te volgen. Meld je hiertoe aan via https://groenlinks.homerun.co/organiser/nl. Als je dat voor 1 augustus doet, kun je meedoen met de training van 9 september.

Meer informatie over de werving van 'organizers vind je hier.

Kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2018

René Karens

Wie wil er met René op de lijst?

Op 21 maart 2018 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. GroenLinks Schiedam zoekt hiervoor kandidaat raadsleden. Op 31 mei is René Karens gekozen tot lijsttrekker, nu is de kandidaatstelling voor de rest van de lijst aan de orde. Wie wil er op de overige verkiesbare plekken komen? En wie wil er een lagere plek? Wil jij je de komende jaren inzetten voor een sociaal, duurzaam en open Schiedam? Meld je dan aan voor een van die plekken. Stuur vóór 4 september een mail aan Anneke Meijer.

Lees verder

College en gemeenteraad durven ambitie nu tóch weer niet aan

Vandaag een gastcolumn van Frans Hamerslag, fractievoorzitter van Progressief Schiedam

Afgelopen dinsdag 27 juni, heb ik namens het grote oppositieblok Progressief Schiedam, GroenLinks en Fractie Janssen, bij de Zomernota het woord gevoerd en o.a. gehamerd op ambitie. Wij vinden het belangrijk dat Schiedam meer ambitie toont. Het College wil vanaf 2050 Schiedam aardgasvrij hebben. Dit voldoet aan het klimaatakkoord Parijs 2050.

Lees verder

Pagina's