René Karens
René Karens

Kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2018

Wie wil er met René op de lijst?

Op 21 maart 2018 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. GroenLinks Schiedam zoekt hiervoor kandidaat raadsleden. Op 31 mei is René Karens gekozen tot lijsttrekker, nu is de kandidaatstelling voor de rest van de lijst aan de orde. Wie wil er op de overige verkiesbare plekken komen? En wie wil er een lagere plek? Wil jij je de komende jaren inzetten voor een sociaal, duurzaam en open Schiedam? Meld je dan aan voor een van die plekken. Stuur vóór 4 september een mail aan Anneke Meijer.

Verkiesbare plekken zijn naast de nummer 1 (René) de plaatsen 2 t/m 6 op de lijst. Als je hiervoor in aanmerking wil komen, vragen we je een motivatiebrief plus CV te sturen (zie de profielschets). Naar aanleiding van die informatie zal je uitgenodigd worden voor een gesprek met de kandidatencommissie op 13 of 14 september. Voor de lagere plekken 7 t/m 20 is het sturen van alleen een mail met enige toelichting voldoende. 
Aan allen op de lijst zullen we in tweede instantie vragen de integriteitsverklaring van GroenLinks in te vullen alsmede de instemmingsverklaring. Op basis van alle informatie zal de kandidatencommissie een voordracht voor de lijst doen voor de ledenvergadering op 15 november. Tijdens die vergadering zal de definitieve samenstelling van de lijst zal plaatsvinden.

Dus kom René vergezellen op de kandidatenlijst bij de verkiezingen en meld je aan! Stuur een mail vóór 4 september aan: annekemeijerj@gmail.com.

Profielschets kandidaten GR2018_GLS.pdf
Integriteitsprotocol GroenLinks.pdf