Sinds enige tijd werken de afdelingsbesturen in de regio Rijnmond samen. Dat is logisch, want er zijn veel raakvlakken tussen de regiogemeenten. Om deze samenwerking meer vorm en inhoud te geven en de deelnemende afdelingen te ondersteunen, is een nieuwe en uitdagende functie gecreëerd. Je bent het aanspreekpunt en vraagbaak voor de afdelingsbesturen. Je zorgt ervoor dat de afdelingen de juiste informatie krijgen van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Doel is steeds om een samenhangend regionaal beleid te komen. Gestart wordt met een project over mobiliteit. Daarnaast kunnen de deelnemende afdelingen hun eigen werkzaamheden hebben. Daarmee is het een zeer afwisselende baan, waarvan de invulling verder moet groeien.

Je taken zijn onder andere het ondersteunen van afdelingen, vooral inhoudelijk en indien nodig ook administratief; het organiseren van bijeenkosten en activiteiten en het aanleveren van relevante informatie ter ondersteuning van politieke standpunten.

We zoeken een medewerker die zelfstandig kan werken in een wervelend politieke omgeving; kan werken in een vrijwilligersorganisatie; zich kan verplaatsen in de problematiek en vragen van deze regio; Kennis heeft van de moderne tekstverwerkingsprogramma’s, databaseprogramma’s, spreadsheets en FTP programma’s; basiskennis heeft van het onderhouden van websites en de uitgangspunten van GroenLinks onderschrijft.

Wij bieden om te beginnen een aanstelling 8 uur per week, voor een periode van 6 maanden, in de CAO Welzijn salarisgroep Administratief medewerker- 3, Salarisindicatie: schaal 7 van de CAO Welzijn èn zeer uitdagende en veelzijdige baan binnen een voortdurend veranderende omgeving.

De sluitdatum voor reacties is: 16 februari 2007

De gesprekken staan gepland op woensdagavond 28 februari 2007

Informatie over de vacature is op te vragen bij Frederique Veldman op 06 – 42 32 05 26 of frederique@flots.nl